Over Schadenet van Duin

Wij zijn Schadenet van Duin. Al voor de Tweede Wereldoorlog werd de fundering gelegd voor dit familiebedrijf. In 1968 verhuisde Schadenet van Duin van Hoofddorp naar de Oudewaterse binnenstad en in 1982 naar Industrieterrein Tappersheul te Oudewater. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio op het gebied van schadeherstel aan personenauto’s en (lichte) bedrijfswagens voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Schadenet van Duin hoog in het vaandel. Onze werkplaats beschikt dan ook over de laatste reparatietechnieken en watergedragen laksystemen zodat de belasting van het milieu minimaal is, er kostenbesparend wordt hersteld en natuurlijk de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd is. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en Erkend Duurzaam.

historie schadenet van duin advert schadenet van duin

Bereikbaarheid
Schadenet van Duin is gevestigd aan de Wilgenweg 8 te Oudewater. Onze vestiging is makkelijk te bereiken via de A12 afslag 13 Nieuwerbrug/Driebruggen/Oudewater of via de provinciale weg N228 (volg borden Tappersheul).

Tevredenheid klanten
"Door Univé automatisch naar Schadenet van Duin gestuurd, maar ik zou ook persoonlijk direct naar hen toe gaan. Klasse werk afgeleverd!"

"Bedankt voor de vlotte schadeafhandeling. Zoals gebruikelijk prima werk en geweldige service."

"Netjes en verzorgd werk!"

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak